CN l´Escala - Girona


DIRECCIÓN
CN l´Escala
Port la Clota s/n
17130 Girona

telef: 972 770 016
Fax: 972 770 158
Email: club@nauticescala.com
Web:
Visita su web

SITUACIÓN Y DATOS BáSICOS
Latitud: 42º 7’ 0" N
Longitud: 03º 8’ 7" E

Amarres: 955
Eslora max.: 25 m
Calado: 3-5 m
Concesión hasta: 2029

SERVICIOS Y OTROS DATOS DE INTERéS

VHF canal 9, Combustible, Agua, Electricidad, Travelift 10 Tn., Grua, Duchas, Parking,

Descripción:

El Club Nàutic L¿Escala està situat al migdia del Golf de Roses, a 6 milles de les Illes Medes i a 16 del Cap de Creus, a 30 milles de la Catalunya Nord (Port de Banyuls) i a 148 milles de les Illes Balears (Port de Maó). A 17 Km. de la sortida 5 de l¿autopista A-7, i a menys de 25 Km. de 4 camps de Golf.El Club Nàutic L¿Escala és un port tranquil, on els navegants poden descansar en el seu trajecte des de França a les Illes Balears.
El Club disposa de 850 amarraments per a petites embarcacions i fins a 20 m. d¿eslora, tots amb connexió de llum i aigua. També disposa de sanitaris amb dutxes, cafeteria, grua i servei de neteja i pintura d¿embarcacions. L¿escola de vela està reconeguda per la Federació Catalana de Vela i imparteix cursos de vela durant tot l¿any per a infants i adults.La costa abrupta fins a les Illes Medes és un paratge on es poden practicar diversos esports (submarinisme, caiac, ...). Al seu entorn hi ha diferents platges obertes ideals per practicar el windsurf o l¿esquí aquàtic.


Pesca deportiva desde embarcacion.Trucos de pesca. Currican. Especies peces. Volantín. Chambel. La pesca. Libro pesca. Tiendas pesca. Videos pesca Jigging. Mar. Peces.Noticias nauticas. Titulacion nautica.Noticias nauticas.Barcos

No hay comentarios: